Új készülékek

Amennyiben új szerszámtemperáló vagy hűtő beszerzésén gondolkodik, ajánljuk figyelmébe a német Logo-single-temp készülékeket, melyek elismerten a legjobbak úgy a vízzel, mint az olajjal működőek között is. A SINGLE temperálói már vízzel is akár 225 °C-on is működnek.

easitemp

easitemp

Az új generáció

Mint a SINGLE Temperiertecnik GmbH magyarországi képviselete, vállaljuk a SINGLE márkájú temperálók garanciális és garancia időn túli javítjását, valamint az alkatrészeket is tőlünk rendelheti meg, amennyiben saját hatásköben szeretné a javítást elvégezni.


GfK szárítók, felszívók, egyéb perifériák:

toro-c-feed-269x300

forrócsatorna-szabályzók

NR8024

NR8024

 a legjobb minőség eléréséhez.


HAHN robotok

HAHN_logo robotok, mestercellák a pontos munkavégzéshez

HAHN robotok és robot rendszerek:
30 éven keresztül bebizonyosodott hogy a REMAK robotok és robotrendszerek- megoldás a gyártási darab eltávolítására , elhelyezésére vagy mindkét funkcióban is. Sokféle kiegészítő eszközökkel is rendelkeznek, úgymint gyártási darabhoz igazodó speciális fogó, Angusz leválasztók ,elhelyezési programok és megrendelésfüggő előkészítők.

A gépvezérlőket maximális funkcióbiztonsággal és felhasználóbarát programozással tervezték.

A szervóhajtások irányváltós vonalvezérlésűek, akár hat tengellyel is választhatók. A robotok mellett a REMAK vállalkozik mindenféle periferiális kiegészítők , úgymint a komplett gyártócellák projektjére is.


ftw_logo_ FTW Werner Würth GmbH

Szállítószalagok, deponálók, pufferek, stb.


 FLEDBAG

Használ ön big-bag zsákot? Ha igen, akkor erre szüksége van Önnek is.

 


Intelligens fűtőfólia

A Nap melege az Ön otthonában.