SINGLE Temperáló javitó, felújitó Szakszerviz.

Szolgáltatásaink

Javítás, karbantartás, felújitás, mint SINGLE  szerszámtemperáló szakszerviz.

Elsősorban a fröccsöntéshez kapcsolódó perifériák és kiegészítők alkalomszerű javítása, vagy tervezett karbantartása. Szerszámtemperálók tervezett karbantartása idejére szükség esetén hasonló kaliberű csere készüléket biztosítunk.

Sok esetben a technológia megköveteli a folyamatos jó minőségű gyártás megvalósíthatósága érdekében, a szerszám temperálók időszakonként ellenőrizve legyenek.

Terveink szerint hamarosan elindítjuk szolgáltatásunkat, melynek keretében partnereinknél a helyszínen elvégezzük a szerszámtemperálók időszakos felülviszgálatát, melynek keretében a készülékek főbb paramétereit ellenőrizzük és erről tanusítványt is kiállítunk.

Az általunk javasolt időszak egy év. Ám ha a gyártástechnológia ennél rövidebb időszakot ír elő, akkor ahhoz igazítjuk a felülvizsgálatokat.

Temperálók fűtésének átalakitása szilárdtest relére, amivel a kapcsolás élettartama többszöröse lesz, mert nincs többé ivhúzás és igy nem ég át az érintkező.

Készülékek hitelesítése:

A temperáló készülékeket ellenőrizzük nyomásra, átfolyás mérésre, hőmérsékletre, ha nem felelnek meg az előírtaknak akkor javítjuk azokat.

A szárazlevegős száritó készülékek harmatpontját mérjük amiből kiderül, hogy a szárító milyen hatásfokkal szárit még. Ha nagyon alacsony akkor intézkedünk a kristályok cseréjéről.

Temperálók és szárítók fűtésének korszerűsítése szilárdtest relével.
A régi készülékek fűtését átalakítjuk igény szerint mágneskapcsolósról szilárdtest relés kivitelre, amivel többszörösére emelkedik a fűtés biztonságos működési ideje.

A folyamatos regenerálás ellenére is egy idő után a szárítógranulátum telítődik nedvességgel és tovább nem képes ellátni a feladatát. Tapasztalataink szerint átlagosan 5 évente (persze ez függ a mindenkori használat intenzitásától) célszerű lecserélni a szárítógranulátumot. Ebben is tudunk segíteni.

Szennyszürők cseréje:

Igény szerint kicseréljük az eltömődött szennyszűrőket , illetve ahol még nincs, felszereljük.

Készülék bérbeadása

Amennyiben csak ideiglenesen van szüksége valamely pertnerünknek temperálóra, szárítóra vagy darálóra, tőlünk bérelhet egyet, vagy többet.